Nye indlæg

Velkommen til min blog...! Jeg vil her opdatere om ting, jeg finder interessante og ting der sker i mit liv, især omkring min store passion, løb.

Året der gik........ Og det nye, der allerede er godt begyndt

31-01-2012 21:00
2011 blev for mit vedkommende et forrygende løbeår. Med resultater langt over egne forventninger. Og det i flere henseender.
 
Første store milepæl blev nået på hjemmebane ved Aabenraa Bjergmarathon i juni, ved at runde marathon nr 50. Det var stort, men dog forudsigeligt og måtte komme. Den næste milepæl var i mit indre univers nærmest ikke muligt at nå, og eksisterede faktisk kun som ønsketænkning. Men pludselig var det virkelighed. Jeg overtog et startnr. til H.C.Andersen Marathon i Odense i sidste øjeblik og endte med, uden de store forventninger, at løbe under 3:29. Det var megastort, uforudsigeligt og ikke set komme.
 
Medaljer i lange baner
 
Huuuujjj hvor det går. Vejret er med os løbere, og vinteren lader vente på sig. Så jeg løber videre........Over there.... Løbeskoene bringer mig til USA. Nærmerebetegnet til Chicago Marathon. Nu er det megamega stort. Foreløbig den største oplevelse sammen med mine Adidas. En rejse med Marathon Travel Club. DK. Det er ikke i den billige ende, men i det gode selskab. I'll be back....and I will never forget.
 
Vel hjemme igen, og stadig ikke vinter. Når så også en fire dags tur Dresden Marathon som også bliver et fantastisk løb i en super tid og bliver næstbedste tid, ever ! Derefter 10 små løb Danmark. Sluttende med tre løb i uge 52 og jeg når at runde løb nr 75. Det er helt vildt, men det er gået forrygende. Takket være det gode selskab man er i i den danske marathon kærne. Der er tale om en sub-kultur af den fede slags.
 
Dr. Nielsens vintermarathon
 
Det bliver nytår og 2012 banker på.
To mål står for døren. Jeg skal ikke løbe 39 løb i 2012, jeg vil gå efter at komme i klub 100.
KLUB 100 MARATHON DANMARK. Og det er målet at det sker til min fødselsdag d. 12.12.2012. I den anledning afholder vi i Aabenraa Marathon løbet 12.12.12 kl. 12.12.12.

Januar er nu gået og vinteren har meldt sin ankomst med en go gang frost. Men to løb er allerede på kontoen. Så venter to i februar og to marts. Det store i 2012 bliver to gange Stockholm. Efter sigende venter der en oplevelse. Men hvem ved. Sådanne løbesko kan jo også bringe en andre steder hen. Steder man aldrig havde drømt om.
 
.........går med længsel, glæde og lyst fremtiden i møde. Ses derude!
 

Kategori: Januar 2012

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Mikael Lassen | 6200 Åbenrå - Danmark | Tlf.: 30514691