Andre fritidsinteresser og talenter

Kreativ håndværker kalder jeg mig selv........

Jeg er smed og landmand af uddannelse, men har i årenes løb både lavet tømrerar-bejde, murerarbejde og mange andre ting.

Et par huse er blevet sat i stand fra top til tå. Dertil har jeg bl.a. lavet et fyr, bygget et hønsehus, anlagt store arealer med grønt-sager, renoveret møbler, lavet gildesal og værksted, muret, tømret, malet, kalket....... ALT muligt ! 

Jeg har klippet får, kastereret grise. Adskillige gamle Volvo´er har fået en renovering. En ældre BMW motorcykel har også været indover en gang... ja lidt af hvert kaster jeg mig ud i.

For øjeblikket hygger jeg mig med en lille sideproduktion... fine fyrfadsstager lavet ud af sodavands-/øldåser. 

Når jeg kører til løb, har jeg kufferten med i bagagerummet, så er du interesseret i at købe et par stykker, henvend dig blot.  Kontakte mig hvis du har spørgsmål.

Kendetegnende for alt håndværk jeg kaster mig ud i er, at jeg ender med at finde ud af teknikken og kvaliteten er i top. Jeg hader sjusk.

Intet er bedre end en løbetur ud på småstierne i skoven. Det er her man får fri efter lange travle og hæsblæsende arbejdsdage. Mit løb forener samvær, hygge, motion og konkurrence.....love it
Mine løbesko er blevet en del af mit legeme.
Mine løbesko har givet mig venner og bekendtskaber jeg nu nødigt vil undvære
Mine løbesko bringer mig steder hen, jeg før ikke havde drømt om jeg skulle betræde. Det både i ind - og udland.
Mine løbesko sætter mig fri. Fri til at være i præcis det humør det er passende til tidspunktet. Men det slutter altid samme sted. I godt humør.
Ahh....der står mine løbesko. Utroligt hvad et par sko kan udrette. I mit tilfælde har de forandret mit liv, - lige på det tidspunkt hvor livet var lidt tungt.
Mikael Lassen | 6200 Åbenrå - Danmark | Tlf.: 30514691